9.10.15

9 τρόποι για να συμμαζέψεις τα λούτρινα παιχνίδια!

Την περίοδο αυτή που είμαι σε φάση μετακόμισης, έχω βρεθεί πολλές στιγμές σε δίλημμα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μαζέψω και να αποθηκεύσω στο νέο μας σπίτι τα παιχνίδια των παιδιών και ιδιαίτερα τα λούτρινα αρκουδάκια που αφενός είναι ένα σωρό και καταλαμβάνουν πολύ χώρο, αφετέρου τα πιτσιρίκια παίζουν σπάνια μαζί τους. Το συμπέρασμα, με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet, είναι ότι  αν τα βάλεις όλα μαζί κάπου, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και μπορεί να διακοσμήσει εύκολα το παιδικό δωμάτιο χωρίς να χρειαστεί να τα εξαφανίσεις. 


Επιλογή 1η

Αν έχεις αρκετά μεγάλο χώρο, μπορείς να βρεις ένα ξύλινο κιβώτιο του τύπου της φωτογραφίας και να το γεμίσεις μέχρι πάνω!!

Στο blog αυτό μπορείς να δεις πως να κατασκευάσεις ένα τέτοιο κουτί από μια παλιά βιβλιοθήκη ή ραφιέρα.
Επιλογή 2η 

Η γνωστή κρεμάστρα της Ιkea για φουλάρια και κασκόλ μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και για φύλαξη των λούτρινων. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και βολεύει αν έχεις μικρό παιδικό δωμάτιο. Επιλογή 3η

Η θήκη της φωτογραφίας παρακάτω που συνήθως προτείνεται για αποθήκευση παπουτσιών, είναι ακόμα πιο ωραία αν σε αυτή φιλοξενηθούν οι μικροί μας μαλακοί φίλοι. Καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο και μπορείς να την κρεμάσεις πίσω από την πόρτα όπως φαίνεται εδώ.  


Επιλογή 4η 

Μια αιώρα στη γωνία του παιδικού δωματίου δείχνει πολύ όμορφη και μπορείς να στοιβάξεις πολλά μα πολλά αρκουδάκια. Στο Amazon μπορείς να προμηθευτείς μια ίδια με της δεύτερης φωτογραφίας με λιγότερα από 10 ευρώ.  


 Επιλογή 5η

Κρέμασε καλαθάκια σε μια μικρή γωνιά του τοίχου. Αυτά μπορεί να είναι πλαστικά ή συρμάτινα όπως της φωτογραφίας παρακάτω έτσι ώστε τα λούτρινα να είναι εμφανή για πιο όμορφο αποτέλεσμα. 
Επιλογή 6η 

Αλλή μία ιδέα με αυτό το τρόλευ από την Ιkea. Μπορείς έτσι να συνδυάσεις αποθήκευση λούτρινων και αγαπημένων βιβλίων.
Επιλογή 7η

Μπορείς να συνδυάσεις ένα πουφ με αποθήκευση! Στο Amazon πωλούνται και τα δύο σχέδια παρακάτω, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όποιο άλλο μπορεί να έχεις ήδη καθώς η τιμή τους είναι λίγο τσιμπημένη.

Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς ακόμα να ράψεις έναν στο μέγεθος που σε βολεύει και άσε το μικρό σου να απολαύσει επάνω του το διάβασμα ενός όμορφου βιβλίου!Επιλογή 8η 

Τέλος, οι κλασσικοί πλέον σάκοι αποθήκευσης. Αυτούς με τα ζωάκια που φαίνονται στη φωτογραφία μπορείς να τους προμηθευτείς από εδώ
Μια πιο οικονομική λύση είναι και αυτοί της γνωστής και πάλι σουηδικής εταιρίας. 

Επιλογή 9η 

Αν πια έχεις βαρεθεί να τα βλέπεις, να η ιδανική λύση! 
 Η επιλογή δική σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας!