25.2.15

Ταπετσαρία τοίχου ... χωρίς ταπετσαρία!

Οι λευκοί τοίχοι σε ένα σπίτι, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ενοικιαζόμενο είναι ότι πιο έυκολο τόσο για τον ιδιοκτήτη του όσο και για τον κάτοικο αυτού μιας και η συντήρησή τους είναι πολύ απλή. Η ταπετσαρία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κάτι απαγορευμένο μιας και η τοποθέτησή της αλλά και η αφαίρεσή της είναι αμαρτωλή διαδικασία ... Αν όμως θέλουμε απλά να ανανεώσουμε το χώρο μας με εύκολο, γρήγορο τρόπο και λίγα χρήματα ο παρακάτω τρόπος είναι μοναδικός! Στην αγορά πλέον κυκλοφορούν paint rollers με σχέδια με τα οποία μπορούμε μόνοι μας να βάψουμε τους τοίχους μας δίνοντας σε αυτούς ένα φανταστικό επαγγελματικό αποτέλεσμα! Παρακάτω ακολουθούν sites από τα οποία μπορούμε να τα προμηθευτούμε.


Patterned Paint Roller in Spring Bird Design,by It's Not Wallpaper Patterned Paint Rollers. $22.00, via Etsy.    SO much smarter than wallpaper!


 Patterned Paint Roller No.11  from Paint & Courage

 Patterned Paint Roller No.1 from Paint & Courage15cm Wall Painting Paint Roller for Decoration Machine Empaistic Flower PatternΣτο βιντεάκι του youtube που ακολουθεί μπορούμε να δούμε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσουμε το roller!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας!