11.8.15

Κάρτες γάμου: μια έξυπνη ιδέα για το τραπέζι των ευχών!

Ο καιρός που πηγαίναμε φορτωμένοι με τα δώρα μας στους γάμους για να τιμήσουμε το ζευγάρι, αλλά και οι λίστες δώρων της μετέπειτα εποχής έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί και το μόνο που χρειάζεται πια είναι μια όμορφη κάρτα με τις ευχές μας για μια υπέροχη ζωή! Μια όμορφη ιδέα που λύνει τα χέρια τόσο τα δικά μας όσο και του γαμπρού που καταλήγει συχνά "φορτωμένος" με πληθώρα φακέλων στις τσέπες, είναι το όμορφο αυτό κλουβάκι που μπορεί να στολίσει το τραπέζι των ευχών και να δεχτεί τα πολύτιμα δώρα των καλεσμένων.


Birdcage Wedding Card Holder / Rustic Burlap Wedding Card Box. $45.00, via Etsy.
Craft Lightning Wednesday Features 8


Wedding Bird Cage Card Box Holder / by SouthburyTreasures


Από κει και μετά βέβαια, οι ιδέες πολλές που μπορεί να περιλαμβάνουν όμορφα καλάθια, μκρά βαλιτσάκια, ταχυδρομικά κουτιά! Διαλέγετε και παίρνετε ανάλογα με το στυλ και τη γενική διακόσμηση!


A Bride in Glasses And A Tea Length, 50's Inspired Frock For her Party at Braxted Park | Love My Dress® UK Wedding Blog  maybe something like this for cards that can then later be used in the home Shabby Chic and Rustic Wooden Card Box Rustic by CountryBarnBabe, $46.00 Beau-coup Wedding Blog » Blog Archive » 8 Great Graduation Party Ideas For Your Recent GradRustic Garden Wedding love the mailbox for the travel postcards for messages from our guests  


wedding card box... pretty cute...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας!